Paçuli Uçucu Yağı

Paçuli Uçucu Yağı

%25 İndirim
₺ 69.00₺ 92.00

Nane ailesinin bir üyesi olan Paçuli uçucu yağının ortama yayıldığında yatıştırıcı, endişeyi hafifletici bir meditasyon yağıdır.

Paçuli, parfüm endüstrisinin yanı sıra çamaşır deterjanları ve oda spreyleri gibi kokulu ürünlerde de kullanılmaktadır. Paçuli uçucu yağı cilde birçok yönden faydalıdır. Paçuli uçucu yağı, kırışıklıkların, lekelerin ve küçük cilt kusurlarının görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için tropikal olarak uygulanan kozmetik ürünlerde hammadde olarak kullanılır.

 

Kullanım talimatları

Difüzyon: Seçtiğiniz difüzör yada buhurdanlıkta üç ila dört damla kullanın.

Topikal kullanım: Uçucu yağları cildiniz için kullanmak istiyorsanız, herhangi bir cilt hassasiyetini en aza indirmek için bir taşıyıcı yağ ile seyreltin. Cildinize uygun taşıyıcı yağ seçenekleri için web sitemizin “taşıyıcı yağlar” bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

 

Aromatik Açıklama

Otsu, topraksı

 

Üretim Yöntemi

Buhar damıtma

 

Bitki Bölümü

Yaprak

Öne Çıkan Ürünler