İncir Çekirdeği Yağı

130.00TL 115.00TL 12% İndirim

Adalin İncir çekirdeği yağı, incir meyvesinin kurutulmuş tohumlarının soğuk sıkım yöntemi ile elde edilir. İncir Çekirdeği Yağı ,Orta Doğu ve Avrupa ülkelerinde...

İstek Listesine Ekle

visamastermaestroamerican expressapple paygoogle pay
Açıklama

Adalin İncir çekirdeği yağı, incir meyvesinin kurutulmuş tohumlarının soğuk sıkım yöntemi ile elde edilir. İncir Çekirdeği Yağı ,Orta Doğu ve Avrupa ülkelerinde uzun süredir kozmetik amaçlı kullanılan bir yağdır. Bitkisel kaynaklı Omega3 içeriği sayesinde popülerliği artmaktadır. İncir çekirdeği yağı, serbest radikalleri etkisiz hale getiren güçlü antioksidanlarıyla insan vücuduna çeşitli faydalar sağlar. İncir çekirdeği yağı çok çeşitli temel mineral ve vitamin içerir. İncir çekirdeği yağı, cildi iyileştirmek ve canlandırmak için çok güçlü faydaları olan bileşenlere sahiptir.

 

Menşei : 

Üretim Yöntemi: Soğuk Sıkım

İçindekiler: %100 İncir çekirdeği Yağı

Botanik Adı: Ficus Carica

Renk: Sarı

Koku: Hafif Karakteristik

Tat: Hafif meyvemsi