Tatlı Badem Yağı

135.00TL 110.00TL 19% İndirim

Adalin Tatlı Badem Yağı soğuk sıkım yöntemi ile üretilir. Tatlı Badem içeriğindeki E, A vitamini, omega yağ asitleri, çinko gibi cilt için...

İstek Listesine Ekle

visamastermaestroamerican expressapple paygoogle pay
Açıklama

Adalin Tatlı Badem Yağı soğuk sıkım yöntemi ile üretilir. Tatlı Badem içeriğindeki E, A vitamini, omega yağ asitleri, çinko gibi cilt için çok faydalı birçok bileşene sahiptir. Bu nedenle saç bakımı ve cilt bakımında kozmetik sektöründe en çok kullanılan sabit yağlardan bir tanesidir. Cilt tarafından kolayca emildiği için masaj yağı olarak da tercih edilir. Tüm sabit (taşıyıcı) yağlardan en iyi sonucu almak için hafif nemli cilt üzerine masaj yaparak uygulayınız.

 

Üretim Yöntemi: Soğuk Sıkım

İçindekiler: %100 Tatlı Badem Yağı

Botanik Adı: Prunus Amygdalus

Renk: Şeffaf Açık Sarı

Koku: Hafif karakteristik

Tat: Hafif karekteristik