Masajda Kullanabileceğiniz Sabit Yağlar Nelerdir?

Masajda  Kullanabileceğiniz Sabit Yağlar Nelerdir?

Tatlı Badem Yağı; Tatlı badem yağı, aromaterapide kullanılan, uçucu  yağ asitleri ve E vitamini sağlayan popüler bir sabit yağdır. Cildi besleyen faydaları ve cilt üzerindeki yumuşaklığıyla bilinen, en hassas cilt tipleri için bile güvenlidir.

Çok yağlı olmayan, masajlar için mükemmeldir. Yaşlanma belirtileriyle savaşmaya ve genel cildi iyileştirmeye yardımcı olmak için güzellik rutininize ekleyebilirsiniz.

Üzüm Çekirdeği Yağı; A, E, B ve D vitaminlerinin yanı sıra amino asitler ve uçucu  yağ asitleri bakımından zengindir. Bunlar cildinizin genç ve sağlıklı görünmesini sağlamak için çok önemlidir. Güneşten zarar görmüş, kuru cildi tedavi etmeye yardımcı olabilecek yenileyici özellikleriyle bilinir ve bu da ince çizgileri ve kırışıklıkları en aza indirmeye yardımcı olur.

Jojoba Yağı; Masaj yağı tarifleri için ideal bir sabit yağ olarak güvenle seçebilirsiniz. Jojoba yağı aslında vücudun ürettiği doğal yağlara en yakın sebum gibi davaranan ender yağlardandır. Vücudun ürettiklerine benzer olduğu için cilde kolaylıkla emilir. Sabunlardan, şampuanlardan ve elementlerle kaybolanları yenileyebilir.

Hindistan Cevizi Yağı; hindistancevizi yağı, ısıtılmadığı sürece genellikle katı formdadır, iyi bir masaj yağı tabanı oluşturur, ancak biraz yağlı olma eğilimindedir ve tarifinizde isteyebileceğiniz hindistan cevizi aromasına sahiptir. Sabit yağ olarak hindistancevizi yağı kullanıyorsanız damlalıklı şişe yerine cam kavanozda karıştırmanız gerekecektir.

RELATED ARTICLES