Göz Alıcı Parlak Saçlar İçin Saç Maskesi

Göz Alıcı Parlak Saçlar İçin Saç Maskesi

Göz Alıcı Parlak Saçlar İçin;

Kendi maskemizi yapmak çok kolay; sadece bir sabit yağ( Adalin Üzüm Çekirdeği Yağı) olarak uygulayabileceğimiz gibi, yapacağımız maskemize, hindistancevizi yağı veya tatlı badem yağı gibi diğer besleyici yağlarla da karışım yaparak uygulayabiliriz.

Malzemeler;

  • 20ml (yaklaşık 1 yemek kaşığı) Adalin Hindistan Cevizi Yağı
  • 20ml (yaklaşık 1 yemek kaşığı) Adalin Üzüm Çekirdeği yağı
  • 10ml (yaklaşık bir tatlı kaşığı) kaşığı Adalin Tatlı Badem Yağı
  • 10 damla Adalin Ylang Ylang Uçucu Yağı (veya “saçlarda hangi uçucu yağı nasıl kullanmalıyım” blog yazımıza göz atabilirsiniz.)

Hazırlanışı ve kullanımı; malzemeleri bir kapta karıştırın. Saçınızın uzunluğuna göre gereken miktarı arttırıp azaltabilirsiniz. Saçınıza ve saç derinize 10 dakika masaj yaparak devam edin, saçınızın kökten uca maske ile kaplanmasını sağlayın. Saçınızı ılık bir havluya sarın ve gece boyunca bekletin(bunu yapamıyorsanız en az 1 saat bekletmenizi öneririz). Saçlarınızı yıkayın ve her zamanki gibi şekillendirin. Ayda iki kez uygulamanız uygun olacaktır.

 

Neden Saç Bakımında Saç Maskesi Rutini Oluşturmalıyız?

Saçlarımız aslında bizim kıyafetimiz. Bizi tamamlayan ve bazen sadece saçlarımız dolgun ,ışıl ışıl ve bakımlı göründüğünde keyfimizi yerine getiren bu giysimizin, şekillendirme hasarına ve diğer hasarlara karşı korunmaya ihtiyacı olabilir. Belki de hazırlık aşaması 10 dakikanızı alacak haftalık rutininize eklemek daha az kırılma ve dökülme ile sonuçlanabilir.

Maskenizde kullanmanız için Önereceğimiz Yağların içeriğinde bulunan güçlü antioksidanlar ve besleyici yağ asitleri saçınızı nemli tutar ve serbest radikallerin neden olduğu hasara karşı saçlarınıza bariyer oluşturacaktır.

RELATED ARTICLES

yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * olarak işaretlenmiştir.

Lütfen yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayınız.