Sağlıklı Uzayan Saçlar için Saç Maskesi

Sağlıklı Uzayan Saçlar için Saç Maskesi

Uzamayan Saç Kalmasın… 

Sağlıklı uzayan saçlar için vazgeçilmeziniz olacak saç uzatan maske malzemeleri;

  • 20ml (yaklaşık 2 yemek kaşığı) Adalin Tatlı Badem Yağı
  • 10 damla Adalin Biberiye Uçucu Yağı yağı
  • 5 Damla Adalin Sedir Ağacı Uçucu Yağı

 Hazırlanışı ve kullanımı; tatlı badem yağını bir kaba  2 yemek kaşığı koyun ve içerisine uçucu yağları ekleyip karıştırın. Saçınıza uçlarından başlayarak saç diplerinize doğru nazikçe uygulayın. Saç diplerinize 10 dakika masaj ile nüfuz etmesini sağlayın. Saçınızı duş bonesi veya havlu yardımı ile sarabilirsiniz. En az 1 saat eğer mümkünse gece boyunca bu şekilde bekletin, sonrasında saçlarınızı her zamanki gibi yıkayabilirsiniz.

Neden Saç Bakımında Saç Maskesi Rutini Oluşturmalıyız?

Saçlarımız aslında bizim kıyafetimiz. Bizi tamamlayan ve bazen sadece saçlarımız dolgun ,ışıl ışıl ve bakımlı göründüğünde keyfimizi yerine getiren bu giysimizin, şekillendirme hasarına ve diğer hasarlara karşı korunmaya ihtiyacı olabilir. Belki de hazırlık ve uygulama aşaması 10 dakikanızı alacak bu işlemi haftalık rutininize eklemek daha az kırılma ve dökülme ile sonuçlanabilir.

Maskenizde kullanmanız için Önereceğimiz Yağların içeriğinde bulunan güçlü antioksidanlar ve besleyici yağ asitleri saçınızı nemli tutar ve serbest radikallerin neden olduğu hasara karşı saçlarınıza bariyer oluşturacaktır.

RELATED ARTICLES

yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * olarak işaretlenmiştir.

Lütfen yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini unutmayınız.