Mucize Yağlar : Yaşam kalitenizi arttıracak 10 temel aromaterapi yağı

Mucize Yağlar : Yaşam kalitenizi arttıracak 10 temel aromaterapi yağı

Gün içerisinde yaşadığımız zorluklar, trafik, kirli hava, gürültü… Kısacası hayat telaşı. Her ne kadar büyük şehirlerde yaşamak stresli olsa da, birçok insan daha iyi para kazanabilme ve daha iyi koşullarda yaşama hayali ile büyük şehirlere akın ediyor. Bundan 50 sene öncesine kadar, dünya nüfusunun sadece üçte biri büyük şehirlerde yaşarken, bugün, şehirler dünya nüfusunun yarısından fazlasına sahip. Peki bu telaşın içerisinde kendinize şu soruları soruyor musunuz?

  • Kendime zaman ayırıyor muyum?
  • Ruhsal olarak kendimi iyi hissediyor muyum?
  • Psikolojik olarak güçlü müyüm?
  • Yeni şeyler öğrenmek, kendimi geliştirebilmek ve adapte olabilmek için zihnimi arindirabiliyor muyum?

Kaliteli bir yaşam sürmek, hepimizin ortak arzusu ve hakkı. Yaşam tarzınızda yapacağınız belirli değişiklikler, standartlarınızı yükseltmenize yardımcı olabilir.

Adalin Aromaterapi olarak, yaşam kalitenizi arttıracak 10 temel aromaterapi yağ önerilerini bir araya getirdik. Listemize zaman zaman göz atarak, pratikte küçük uygulamalarla hayatınızda büyük değişiklikler yapabilirsiniz.

 

Nasıl Seçtik

  • Araştırma : Bu listedeki 10 uçucu yağ, kanıtlanmış faydaları olduğu ve birçok insan arasında popüler olduğu için seçilmiştir.
  • Nasıl yapıldığı önemli : bu listedeki uçucu yağlar soğuk presleme veya buhar damıtma ile üretilir.
  • 100% Saf olmalı : Adalin Aromaterapi olarak tüm aromaterapi yağlarımız; %100 saf ve doğaldır.
  • Genel kullanım için : Hepsi hem koku hem de aromaterapi kullanımları için uygun kabul edilir ve mükemmel müşteri yorumları alır.
  • Güneş ışığından koruma : Adalin Aromaterapi, yağlarını 5ml – 250ml arasında güneş ışığından korunan amber cam şişelerde sunmaktadır.

 

     

     

     


    Lavanta Uçucu Yağı

     

     

    Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı :

    Stresten arındırma, huzur ve sakinlik hissi verir. Rahat ve derin bir uykuyu destekleyen etkisi bulunmaktadır.  Yastığınıza 3 damla Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı damlatıp, derin bir uykunun keyfini sürebilirsiniz. Ayrıca, Adalin Ultrasonik Difüzörünüze 6 damla damlatarak ortamınızı rahatlatabilir, stresten arınabilirsiniz.

    şimdi satın al

     


     

     

    Bergamot Uçucu Yağı :

    Sizde Early Grey çayı hayranıysanız, zaten Bergamot Uçucu Yağı sizin favoriniz olacak! Muhteşem narenciye kokusu sizi dinlendirecek, dinginleştirecek… Zihniniz çok dolu olduğu anlarda derin derin koklayın. Stresle baş etmede Lavanta Uçucu yağı kadar iddialı!... Üstelik Lavanta Uçucu Yağı ile birlikte kullanıldığında çok uyumlu, ikisi bir arada daha güçlü.

    şimdi satın al

     


     

     

    Biberiye Uçucu Yağı :

    Odaklanma sorunu, stresten sonra gelen en büyük problemlerden birisidir. Hem çocuklarda, hem de yetişkinlerde bir konuya odaklanamamak günümüzün büyük sorunlarından… Biberiye Uçucu Yağı, size bu konuda destek olmak için var. Biberiye Uçucu Yağı, beyin fonksiyonlarını harekete geçirmesiyle bilinir. Adalin Ultrasonik Difüzörünüze 6-10 damla Biberiye Uçucu Yağı damlatarak ortamınızı rahatlatabilir, elbiselerinizin yakasına 2 damla damlatarak kullabilirsiniz.

    şimdi satın al

     


     

     

    Okaliptus Uçucu Yağı :

    Tıkalı burun kalmasın! Nefes egzersizleri yapanlar için de önerebileceğimiz Okaliptus Uçucu Yağı, sinüslerinizi açarak ortamdaki oksijeni daha fazla hissetmenize yardımcı olur. Çocuğunuzun veya kendi kıyafetlerinize 2 damla Okaliptus Uçucu Yağı damlatın. Mekanlarınız için ise Adalin Ultrasonik Difüzör ile uygulayın.

    şimdi satın al

     


     

     

    Limon Uçucu Yağı :

    Limon ve Portakal Uçucu Yağı, mutluluk hormanlarımızı harekete geçirterek güne; zinde, enerjik ve mutlu bir başlangıç yapmamıza yardımcı olur. Ortamdaki kötü kokuları bloklar, ferah ve pozitif bir ortam oluşturur. Limon ve Portakal Uçucu Yağının enerji ve neşe veren kokusuna kayıtsız kalmayın.

    şimdi satın al

     


     

     

    Çay Ağacı Uçucu Yağı :

    Aknelerle iyi mücadele eden Çay Ağacı Uçucu Yağı, rutinlerinizin vazgeçilmezleri arasında yer almalı. Ayrıca, antiseptik yapısı ile iyi bir doğal dezenfektan, doğal bir deodorant ve sinek ve böceklerin yanınıza yaklaşmasını önleyen bir yapısı bulunmaktadır. Ortamınızı Çay Ağacı Uçucu Yağı ile havalandırabilir, elbiselerinize sürebilirsiniz.

    şimdi satın al

     


     

     

    Ylang Ylang Uçucu Yağı :

    Doğal parfüm olarak bilinen Ylang Ylang Uçucu Yağı, mistik kokusu ve afrodizyak etkisi ile ünlüdür. Romantik duygularınızı ortaya çıkarır. Bulunduğunuz ortamı ylang ylang uçucu yağı ile kokulandırıp, dişil enerjinizi yükseltin.

    şimdi satın al

     


     

     

    Itır (Sardunya) Uçucu Yağı :

    İçerğinde bulunan geraniol ve citronellol etken maddeleri sayesinde, Gül Uçucu Yağına çok benzer özellikler gösterir. Itır (Sardunya) Uçucu Yağı, aromatik kokusu ile enerji frekansınızı optimum seviyede tutmaya yardımcı olur. Aynı zamanda ödem, enfeksiyon ve menopoz için etkili olurken, stres, kaygı ve depresyonu önlemeye yardımcı olur.

    şimdi satın al

     


     

     

    Tıbbi Nane Uçucu Yağı :

    İçerisinde yer alan Menthol sayesinde, doğal bir nefes açıcıdır. Ayrıca Tıbbi Nane Uçucu Yağı, duyuları canlandırmak ve enerji hissini teşvik etmek için aromatik olarak kullanılabilir. Mide bulantısı durumlarında rahatlatıcı etkisi bulunmaktadır.

    şimdi satın al

     


     

     

    Günlük Uçucu Yağı :

    Güne Günlük Uçucu Yağının rahatlatıcı kokusundan daha iyi başlamanın daha iyi bir yolu var mı? İster yoga meraklısı olun, isterseniz sabah meditasyonu yapın… Bu deneyimler sırasında bu uçucu yağı kullanmak, gün içinde odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, günlük uçucu yağının kokuları sabah rutininize daha fazla memnuniyet, huzur, rahatlama ve hatta genel sağlık duyguları hissetmenize yardımcı olacaktır. Güçlü aromatik özellikleri ile günlük uçucu yağı, günün geri kalanında pozitif ve odaklanmış bir etki sağlamak için çok önemlidir.

    şimdi satın al

     

     

    RELATED ARTICLES